VIP Предложения

  • Отличен едностаен кв. БузлуджаОтличен едностаен кв. БузлуджаОтличен едностаен кв. Бузлуджа
    Агенция Вкъщи Ви предлага едностайни жилища, разположени в затворен комплекс в най-големия жилищен квартал на града – Бузлуджа, осигуряващ близост до всички необходими удобства. Комплексът е нов, с постоянно видеонаблюдение, паркинг и без такса поддръжка. Жилищата се състоят от спален и кухненски кът, баня с тоалетна и тераса. Напълно обзаведени и оборудвани с всички необходими електроуреди. Отоплението и охлаждането е с инверторен климатик. Заповядайте на оглед. Цена на паркомясто – 30 лева месечно. Възможност за наемане с домашен любимец.
    детайли
  • Тристаен кв. Бузлуджа първи наемателиТристаен кв. Бузлуджа първи наемателиТристаен кв. Бузлуджа първи наематели
    Агенция Вкъщи Ви предлага тристайни жилища, разположени в затворен комплекс в най-големия жилищен квартал на града – Бузлуджа, осигуряващ близост до всички необходими удобства. Комплексът е нов, с постоянно видеонаблюдение, паркинг и без такса поддръжка. Жилищата се състоят от две спални, кухня, баня с тоалетна. Напълно обзаведени и оборудвани с всички необходими електроуреди. Отоплението и охлаждането е с инверторен климатик. Заповядайте на оглед. Цена на паркомясто – 30 лева месечно; Възможност за наемане с домашен любимец
    детайли
  • тристаен апартамент център В.Търновотристаен апартамент център В.Търновотристаен апартамент център В.Търново
    Екипът на Търново Брокерс Ви представя тристаен апартамент ново строителство в центъра на гр.Велико Търново. Жилището се състои от всекидневна, кухня, две спални, коридор и тераса. Напълно обзаведено и оборудвано с готварска печка, аспиратор, хладилник, пералня, телевизор, микровълнова фурна, климатик в хола и спалнята.
    детайли
  • Тухлена квартира в кв. Зона БТухлена квартира в кв. Зона БТухлена квартира в кв. Зона Б
    Тухлена квартира с южно изложение. Спалня, хол и кухня в кв. Зона Б (районът зад Практикер). Налични - пералня, хладилник с фризер, готварска печка, два климатика, камина с водна риза. Заповядайте на оглед!
    детайли

Нови Квартири